ABD’de kira ücretleri cep yakıyor

ESIR’de icar fiyatlarının akıbet iki ayda güzeşte yılın ağustos-ilkgüz aylarına bakarak averaj yüzde 11,5 seviyesinde arttığı, Florida, Georgia ve Washington kadar eyaletlerde bu rakamın yüzdelik 25’in üstüne kadar çıktığı tabir edildi.

Bloomberg Olgun sitesinin derlediği çözümleme raporunda, icar ücretlerinin normalde yılın bu aylarında düşme eğilimi göstermesine karşın 2021’de henüz mevsimsel düşüşe dair aynı işarete rastlanmadığı belirtildi.

ESIR genelinde ağustos ayındaki kiraların güzeşte yılın ayrımsız dönemiyle kıyaslandığında averaj 200 dolar yükseldiği tespiti paylaşıldı.

Ülkedeki kira fiyatlarını inceleyici Zumper National Rent vasıtasıyla hele sonuç 9 ayda yaşanan çoğalma, “yepyeni edici tıpkı nema seviyesi” adına değerlendirildi.

GÜNEŞ TACI VİRÜSÜN AZALMASIYLA NEW YORK’TA KİRALAR HIZLA YÜKSELDİ

Eskimemiş tür Koronavirüs (Kovid-19) salgınının telkih çalışmaları ve acımasız kurallar yardımıyla azalma gösterdiği New York’ta yazıhane ve coşku mekanlarının gene açılmaya başlamasıyla gâh bölgelerdeki dairelerin kiralarında yüzdelik 70’e vasıl artışlar olduğu bildirildi.

Icar artışları: Eşit dengelenmesi 2023’ten bilahare gibi

 

Share: