ABD’de MBA endeksleri anlaşılmaz seyretti

MBA’nın yayımladığı ve ForeksHaber ile mail tarafından paylaştığı haftalık rapora göre, satınalma endeksi yüzde 7,9 artışla 305,7 puan olurken, refinansman endeksi yüzde 3,1 düşüşle 2.276,3 puana geldi.

Mortgage faizleri 30 yıllık yüzdelik 3,64 (Önceki %3,52), 15 yıllık yüzde 2,95 (Esbak %2,73), 5 almanak ARM faizi yüzde 3,04 (Geçmiş %3,03), 30 almanak jumbo faizi yüzdelik 3,54 (Esbak %3,50) oldu.

Vukuf Notları:

– Mortgage ortalık endeksi haftalık bütün mortgage başvurularını kapsıyor. Bu başvurular içinde satın alma evet de refinansman amacıyla yapılan bilcümle geleneksel ve büyüklük kurumlarına başvurularla çakılı ve değişebilir faizli mortgage kredileri meydan alıyor.

– MBA satınalma endeksi, bir tane ocak konutlarının satın alınması üzere yapılan bütün başvuruları kapsıyor. Fihrist, amacına akıllıca kendisine anadan görme ve amme kredileri doğmak için piyasadaki bilcümle ürünleri içeriyor. Indeks, var olan bölük satışlarını gösteren güvenilir tıpkısı karine namına kabul ediliyor.

– MBA refinansman endeksi, var olan mortgage kredilerinden refinansman amacıyla emniyet kurumlarına yapılan hep başvuruları kapsıyor. Endeks, tamam refinansman için yapılan mortgage güven faaliyetleri için iyi aynı nişanlık olarak değerlendiriliyor.

– Araştırma 14 Ev ile sona muazzez haftayı kapsıyor.

BENDE vadeli endekslerde taraf fevk

 

ABD’de para şişkinliği uyarılarına yenileri ekleniyor

 

Share: